gereformeerde kerk Doornspijk

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Groepen Bijbelgespreksgroepen

Veel christenen hebben behoefte om elkaar te ontmoeten, samen de bijbel te lezen en open te kunnen spreken over hun geloof. De bijbelgespreksgroepen zijn van die plaatsen waar het geloof gevoed kan worden. In onze kerk is er keus uit drie verschillende groepen. De eerste komt ongeveer maandelijks bijeen op de maandagochtend. Een groep voor alle leeftijden. De tweede helft van dit seizoen zijn we in gesprek naar aanleiding van de brief van Jakobus. De bijeenkomsten vinden plaats in de oude zaal. We beginnen om 9.45 uur en stoppen om 11.45, op tijd om zo nodig de kinderen bij school op te halen!

De tweede groep komt meestal op de maandagavond bij elkaar, van 20.00 tot 22.00 uur. Ook die groep heeft deelnemers van jonger tot ouder… Door het lezen van een bijbelgedeelte en een reeks vragen daarbij, raken we vanzelf in gesprek. We zijn net begonnen met het lezen van het boek Openbaring.

Voor meer informatie over de gespreksgroepen, bel naar de pastorie: 0525-662272, mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of kijk in het kerkblaadje voor de data.