gereformeerde kerk Doornspijk

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Jeugd Keldertje
Op zaterdag 9 juni 2012 wordt de 38e EO-Jongerendag gehouden in het Gelredome in Arnhem.

 

Al twee jaar zijn we met een groep van onze gemeente naar de EO-Jongerendag gegaan. En dat was een groot succes! Ook dit jaar willen met een - liefst grote- groep naar de jongerendag toe gaan. Dus als je zin hebt om een dag samen te genieten van goede artiesten, geweldige sprekers en lekker samen zingen en God te aanbidden, kom dan mee!

Als je mee wilt geef je dan vóór 22 maart op door te mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of door te bellen naar 0525-662822.

 Het thema van de EO-Jongerendag is dit jaar 'Made for You'. De presentatie is opnieuw in handen van Manuel Venderbos. Kijk op www.eo.nl/jongerendag voor meer informatie over de jongerendag. Je kunt daar o.a. lezen welke artiesten er dit jaar komen!

We zullen naar alle waarschijnlijkheid plaatsen reserveren in een bus, zodat we samen comfortabel en gemakkelijk naar het Gelredome kunnen rijden (en weer terug natuurlijk).

 De kosten zullen ongeveer € 15,00 - € 20,00 per persoon gaan bedragen, dat is inclusief kaartje en busvervoer.

Hou de website van de kerk ook in de gaten; als er nieuws te melden is over de jongerendag, dan komt het zeker ook op de site te staan. 

Dus ga gezellig mee, dan maken we er een mooie dag van!

 

 

 

 


wie is online

We hebben 21 gasten online